وضعیت قرمز در بیمارستان‌‌های غزه | کادر درمان از گرسنگی شدید رنج می‌برند روسیه از قایق انتحاری بدون سرنشین رونمایی کرد حماس به ادعای ویتکاف درمورد خلع سلاح مقاومت واکنش نشان داد پزشکیان وارد اسلام آباد شد ویتکاف مدعی موافقت حماس با خلع سلاح شد پزشکیان: با اتحاد مسلمانان، اسرائیل نمی‌تواند به ملت‌ها حمله کند پزشکیان لاهور را ترک کرد ارتش انگلیس در گزارشی محرمانه از رفتار وحشینیانه رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد کرد وزیر خارجه آلمان از گفت‌و‌گو با ایران خبرداد اما گزینه اسنپ‌بک روی میز است آیت‌الله علم‌الهدی: توزیع خاموشی‌ها در مناطق عادلانه نیست | استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین انرژی پایدار برق غزه در مسلخِ علوم انسانی غرب هدفشان ایران است، هوشیار باشیم! ابراز نگرانی یونیسف از شدت گرفتن مرگ کودکان در غزه عراقچی خواستار پیوستن توکیو به تهران برای از بین بردن تسلیحات کشتار جمعی شد دولت فلسطین از کمبود شیر خشک و مواد غذایی در غزه خبر داد پزشکیان وارد لاهور پاکستان شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ۸ عضو کابینه به مجلس می‌روند؛ از بررسی روند مذاکرات با اروپا تا ناترازی انرژی رسانه‌های صهیونیستی: هزینه جنگ غزه از ۳۰۰ میلیارد شِکِل فراتر رفت نظر یک قاضی دیوان عالی کشور درباره لایحه فضای مجازی: مبهم، سلیقه‌ای و تکراری است مهاجرانی: با شرایط پیچیده‌ای برای ادامه گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای مواجه هستیم انهدام ۳ گروه تروریستی وابسته به داعش در لیبی سی‌ان‌ان ادعا کرد: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد سخنگوی دولت به حادثه قطار شهربازی کرمان واکنش نشان داد سخنگوی شورای نگهبان: مخالفتی با حذف ۴ صفر پول ملی نداشتیم | واکنش به برگزاری رفراندوم رئیس جمهور تهران را به مقصد اسلام آباد ترک کرد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برنامه آمادگی نیروهای مسلح در سه‌ بازه زمانی پیش می‌رود هشدار نماینده مجلس درباره پیامد‌های خطرناک فروش اینترنتی دارو بدون نظارت داروخانه‌ها
سرخط خبرها

جزئیات معافیت مالیاتی رسانه‌ها در سال ۱۴۰۲| قاضی‌زاده: لایحه دولت منجر به تعطیلی فعالیت‌های فرهنگی می‌شد

  • کد خبر: ۱۵۲۸۱۲
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۶
جزئیات معافیت مالیاتی رسانه‌ها در سال ۱۴۰۲| قاضی‌زاده: لایحه دولت منجر به تعطیلی فعالیت‌های فرهنگی می‌شد
عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس با بیان اینکه لایحه دولت منجر به تعطیلی فعالیت‌های فرهنگی در سال ۱۴۰۲ می‌شد، گفت: با تغییرات اعمال شده از سوی کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس، برای رسانه‌ها و فعالان نشر و فعالان فرهنگی معافیت مالیات در نظر گرفته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان قاضی‌زاده هاشمی عضو کمیسیون تلفیق مجلس با اشاره به مصوبه امروز مجلس اظهار داشت: در نشست امروز تبصره ۶ لایحه بودجه ۱۴۰۲ که به کمیسیون تلفیق ارجاع داده شده بود، مورد بررسی مجدد قرار گرفت و با تغییرات اعمال شده در کمیسیون تلفیق به تصویب نمایندگان مجلس رسید.

وی افزود: جز ۳ از بند ث تبصره ۶ لایحه بودجه ناظر بر بحث مالیات بر موسسات فرهنگی، هنری و مطبوعاتی بود مجددا در کمیسیون تلفیق شب گذشته مورد بررسی قرار گرفت و با تغییراتی به صحن علنی مجلس ارجاع شد. براساس لایحه بودجه دولت، کلیه موسسات فرهنگی، هنری، مطبوعاتی مشمول پرداخت مالیات می‌شدند و در لایحه امسال معافیت‌های سال‌های گذشته برداشته شده بود.

نماینده کمیسیون فرهنگی در کمیسیون تلفیق مجلس اضافه کرد: در لایحه امسال میزان دریافت مالیات، به درآمد کف افراد منوط شده بود که با لایحه دولت بسیاری از رسانه‌های محلی، فعالان فضای مجازی و فعالان فرهنگی در سطح شهرستان‌ها و استان‌ها و حتی کشور مشمول پرداخت مالیات می‌شدند.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: برای حمایت از رسانه‌ها و حمایت از حوزه نشر، کتاب و مجلات، لایحه بودجه دولت توسط مجلس تغییر کرد، در حالی که حوزه نشر و مطبوعات یارانه دریافت می‌کنند بسیار نامفهوم است که مالیاتی با چند برابر ارزش بخواهند پرداخت کنند لذا خروجی لایحه دولت در سال ۱۴۰۲ منجر به تعطیلی بخشی از فعالیت‌های فرهنگی، مطبوعاتی و نشر کتاب و حتی فعالیت‌های فرهنگی، دینی و قرآنی می‌شد چرا که بسیاری ترجیح می‌دادند که فعالیت خود را تعطیل کنند تا مالیات ۲۵ درصدی بپردازند.

وی یادآور شد: در جریان بررسی این بند در صحن علنی مجلس ابهامی توسط رئیس مجلس شورای اسلامی مطرح و این ابهام به کمیسیون تلفیق ارجاع شد، نهایتا شب گذشته با دو سوم آراء موسسات انتشاراتی، فعالان مطبوعاتی و رسانه ای، فعالان نشر کتاب، فعالان قرآنی و موسسات رسانه‌ای دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از پرداخت مالیات استثنا شدند لذا امیدواریم در سال ۱۴۰۲ شاهد فعالیت پویای این قشر در سال آینده باشیم.   

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->